سود پرک شرکت سما شیمی

سود پرک
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
سایر اسامی:
سود کاستیک/ سود سوزآور هیدروکسیدسدیم/ سودجامد

درباره محصول

محصولات تولیدی شرکت سما شیمی

گرانول پی وی سی
​​​​​​​
سایر اسامی:گرانول پلی وینیل کلراید
گرانول PVC

گرانول پی وی سی سما شیمی
درباره محصول
روغن دی او تی پی شرکت سما شیمی
درباره محصول

روغن دی او تی پی 
​​​​​​​سایر اسامی:​​​​​​​روغن دی اکتیل فتالات
​​​​​​​
روغن DOTP

گرانول اِ وِ آ
سایر اسامی:اتیلن وینیل استات
گرانول EVA

گرانول ای وی ای شرکت سما شیمی
درباره محصول

روغن دی او پی 
​​​​​​​سایر اسامی:​​​​​​​روغن دی اکتیل فتالات
​​​​​​​
روغن DOP

روغن دی او پی شرکت سما شیمی
درباره محصول
گرانول ای وی ای شرکت سما شیمی
درباره محصول

دمپایی و صندل​​​​​​​سایر اسامی:اتیلن وینیل استات
گرانول EVA

انبار سودپرک سماشیمی این انبار سود پرک واقع در شهرک شکوهیه است و دومین انبار سودپرک سما شیمی می باشد

سود پرک (با نام های سدیم هیدروکسید، به انگلیسی: Sodium hydroxide و سود سوزآور یا کاستیک سودا: caustic soda) ماده ای شیمیایی با استفاده های فراوان در صنایع مختلف می باشد. سود پرک محصول مشترکی از تولیدات کلرین (chlorine) است که به دلیل ارزان بودن و پروسه ی تولید آسان، به عنوان مورد استفاده ترین ماده ی قلیایی جهان شناخته می شود.​​​​​​​
​​​​​​​

تولید صنعتی سود سوزآور

سدیم هیدروکسید و کلرین به طور مشترک از الکترولیز سدیم کلراید به دست می آیند. رسوبات عظیم سدیم کلراید (سنگ نمک) تقریبا در همه جای دنیا یافت می شوند.این رسوبات که ازتبخیر دریاهای دوره ی تریاس در 200 میلیون سال پیش به جای مانده اند، معمولا حاوی سدیم کلراید خالص بوده و تا چند صد متر در زیر زمین عمق دارند. نمک خورشیدی، که با تبخیر آب دریاها به وسیله ی انرژی خورشید تولید می شود هم منبع دیگری از سدیم کلراید می باشد. در حال حاضر سالانه 70 میلیون تن سود پرک در سرتاسر دنیا تولید می شود.
نمک اشباع شده، قبل از الکترولیز، برای رسوب شیمیایی کلسیم، منیزیوم و دیگر یون های مثبت مضر، با افزودن سدیم کربنات، سدیم هیدروکسید و دیگر شناساگرها پالاییده می شود. مواد جامد معلق به وسیله ی تصفیه کردن و ته نشین شدن از محلول حذف می شوند.

ادامه مطلب

سود پرک

آنالیز سود پرک
سود پرک سما شیمی با 98 درصد عکاسی شده توسط شرکت سماشیمی این سود پرک در صدر سودپرک های تولید شده داخل ایرانست
انبار سود پرک سماشیمی که در این شرکت از سود مایع تولید شده است

دی اکتیل فتالات DOP یکی از مهم ترین نرم کننده ها در تولیدات شیمیایی به شمار میرود. که در صنایع چرم مصنوعی ، گالینگور، کفش، دمپایی، رنگسازی، شیلنگ سازی، اسباب بازی، کابل سازی، گرانول سازی، فیلتر هوا، توپ سازی، نوار دور شیشه و بسیاری از صنایع دیگر کاربرد دارد.
دی اکتیل فتالات , Dioctyl phthalate و یا روغن دی او پی (DOP) یکی از مهم ترین نرم کننده های انواعی از پودر گرانول پی وی سیPVC   است. پلاستی سولهای PVC یا محلولهای معلق وینیلی (Vinyl dispersions) سوسپانسیون‌ های سیالی از رزینهای PVC با ذرات ریز هستند که در یک سیستم پلاستی سایزر (نرم‌کننده) موجود می‌باشند.
این خمیرها معمولا ازPVC  ساخته شده از طریق امولسیون نوع E تهیه می‌شوند و روغن دی‌ اکتیل فتالات (DOP) یک نرم‌ کننده متداول در تولید آنست.

روغن دی او پی

DOP آنالیز
ادامه مطلب
ادامه مطلب
DOTP آنالیز

روغن دی او تی پی

دی اکتیل ترفتالات، Dioctyl terephthalate (bis(2-ethylhexyl) benzene-1,4-dicarboxylate) یا به طور مختصر DEHT  یا DOTP، یک ترکیب آلی شناخته شده می باشد. روغن DOTP مهم ترین نرم کننده‌ یا ورتو فتالات بدون فتالات می باشد. این مایع ویسکوز بدون رنگ، برای محیط زیست بی خطر بوده و دارای خواص نرم کنندگی بسیار خوبی است. سالانه بیش از 50 میلیون کیلوگرم از این ماده در سرتاسر دنیا تولید می شود.

مشخصات
​​​​​​​فرمول شیمیایی این ماده  C6H4(C8H17COO)2 می باشد که البته به صورت  C22H38O4 هم نوشته می شود. روغن DOTP مهم ترین نرم کننده‌ی بدون فتالات بوده که دی استرِ ترفتالیک اسید و رشته شاخه‌ی اتیل هگزانول می باشد. این مایع ویسکوز بی رنگ که از آن برای نرم کردن پلاستیک های پی وی سی استفاده می شود، برای شباهت شیمیایی خود به فتالات های معروفی مثل DEHP و DINP شناخته شده است، در حالی که هیچ گونه فشار کنترلی منفی از طرف دولت ها و فعالان محیط زیست و عرصه‌ی سلامت بر روی آن نیست. با توجه به خواص نرم کنندگی بالای روغن DOTP و سمیت بسیار پایین آن، از آن به عنوان جانشینی برای DEHP) DOP) و DINP یاد می شود.

روغن دی او تی پی شرکت سماشیمی

گرانول پی وی سی

پلی وینیل کلراید (Polyvinyl Chloride) -

اتیلن کلرو پلیمر، کلرواتین همو پلیمر، کلرواتیلن همو پلیمر، وینیل کلراید پلیمر
متن کامل در: http://inpia.ir/shownews/4806

اتیلن کلرو پلیمر،کلرواتین همو پلیمر،کلرواتیلن همو پلیمر،وینیل کلراید پلیمر
پلی وینیل کلراید، پلاستیکی با موارد استفاده نامحدود است. بطور عمومی بیشتر از 50% از پی وی سی، در ساختمان سازی استفاده می‌شود زیرا پی وی سی ارزان بوده و به سادگی سر هم بندی می‌شود.
موارد استفاده فراوانی برای پی وی سی (PVC) شامل وینیل سایدینگ، علامت مغناطیسی کارت ها، برش عمودی پنجره ها، صفحات گرامافون، لوله، لوله کشی، کانال و لوازم نصب کردنی، کیف‌های ارزان قیمت، پنجره‌های تاریک (بدون دید) و در شکل نرم آن برای لباس، اثاثه یا لوازم داخلی نظیر پرده، کف سازی و ساختن سقف، پوسته کابل‌های الکتریکی، توپ‌های بازی سبک وزن وجود دارد.
همچنین پی وی سی ماده ایست ک بعلت ارزان بودن، طبیعی و انعطاف‌پذیر بودن اغلب برای لوله کشی آب و فاضلاب استفاده می‌شود.
پی وی سی (PVC) پلاستیکی سخت است که به‌وسیله اضافه کردن روان کننده‌هایی ماننده DOP ، نرم و انعطاف‌پذیر می‌شود.​​​​

Polyvinyl chloride
متن کامل در: http://inpia.ir/shownews/4806



Polyvinyl chloride
متن کامل در: http://inpia.ir/shownews/4806

Polyvinyl chloride
متن کامل در: http://inpia.ir/shownews/480

موارد مصرف: درکلیه صنایع پلاستیک، دمپایی، کفش،شلنگ سازی، کابل سازی، جداول و تانکرهای پلاستیکی، لوازم تحریر ، صندلی و اثاثه پلاستیکی در صنعت برق و بسیاری از صنایع دیگر مورد استفاده می باشد.

PVC آنالیز گرانول
ادامه مطلب

گرانول اِ وِ آ

ای وی ای (EVA) ماده ایست که در بسیاری از صنایع اعم از صنایع کارتن سازی، چرم و نساجی، نفت و گاز و پتروشیمی، خنثی سازی اسید و باطری سازی، صنایع غذایی،  صنایع لبنیات،کنسروسازی، نوشابه سازی، کارخانه قندوشکر، کارخانه روغن، صنایع داروسازی، الکل سازی، آرایشی و بهداشتی، صنایع شوینده ها، صابون سازی، صنایع ذوب فلزات (روی، آلومینیوم، گالوانیزه و این ماده در بسیاری از صنایع اعم از صنایع کارتن سازی، چرم و نساجی، نفت و گاز و پتروشیمی، خنثی سازی اسید و باطری سازی، صنایع غذایی،  صنایع لبنیات، کنسروسازی، نوشابه سازی، کارخانه قندوشکر، کارخانه روغن، صنایع داروسازی، الکل سازی، آرایشی و بهداشتی، صنایع شوینده ها، صابون سازی، صنایع ذوب فلزات (روی، آلومینیوم، این ماده در بسیاری از صنایع اعم از صنایع کارتن سازی، چرم و نساجی، نفت و گاز و پتروشیمی، خنثی سازی اسید و باطری سازی، صنایع غذایی،  صنایع لبنیات، کنسروسازی، نوشابه سازی، کارخانه قندوشکر، کارخانه روغن، صنایع داروسازی، الکل سازی، آرایشی و بهداشتی، صنایع شوینده ها، صابون سازی، صنایع ذوب فلزات (روی، آلومینیوم، گالوانیزه و آبکاری)

ادامه مطلب
EVA آنالیز گرانول

شرکت سما شیمی یکی از معتبرترین تولید کننده های انواع صندل و دمپایی از جنس  EVA و PVC و PU می باشد. این شرکت با تجربه ی نیم قرن تولید، در سال 1386 اقدام به توسعه ی مجتمع کارخانجات خود نموده و با خرید ماشین آلات، تکنولوژی و تجهیزات نوین از کشورهای اورپایی و با به کارگیری نیروی انسانی مجرب تولیدات خود را در زمینه ی انواع صندل و دمپایی های سبک، طبی و بهداشتی توسعه داده و در حال حاضر یکی از خوش نام های تولید در این زمینه می باشد.
شرکت سما شیمی در حال حاضر با بیش از 600 مدل متنوع صندل و دمپایی ضمن پاسخگویی به نیاز مشتریان داخل و صادرات به کشورهای آسیای میانه و اروپا توانسته است نام سما شیمی را به عنوان تولید کننده ی برتر و صاحب نام در تولید صندل و دمپایی های بادوام و طبی در فرامرزهای ایران معرفی نماید.​​​​​​​

دمپایی و صندل

ادامه مطلب
عکس های بیشتر

درباره شرکت سما شیمی:

شرکت سما شیمی به شماره ثبت 9288 هم اکنون فعال به تولید روغن دی او پی (DOP)، روغن دی او تی پی (DOTP) ، گرانول پی وی سی (PVC) و گرانول اِ وِ آ (EVA) در واحد تولیدی شهرک صنعتی شکوهیه و تولید سود پرک (یا همان سود سوزآور ، سود جامد ، هیدروکسید سدیم یا سود کاستیک) و عرضه سود مایع در شهرک صنعتی سلفچگان می باشد.
​​​​​​​شرکت سما شیمی بنا به فعالیت خود در زمینه مواد شمیایی، واردات و مبادلات گسترده مواد شیمیایی، بجز تولیـدات فوق، در زمینه عرضـــه چندین مواد شیمیایی دیگر نیز فعال می باشد که اسامی برخی از آنها به شرح ذیل نمایش داده شده است:

ادامه مطلب

محصولات
 وارداتی و مبادله ای شرکت سما شیمی

سود مایع
سود کاستیک - سود سوزآور هیدروکسیدسدیم

کربنات سدیم

کربنات دوسود - سودا اش

کلسینید سودا، اسید بونیک، کریستول کربنات، خاکستر سودا

آب ژاول
وایتکس - مایع سفید کننده

سدیم هیپوکلریت

پودر پی وی سی

پلی وینیل کلراید - پودر PVC

اتیلن کلرو پلیمر -

Polyvinyl chloride


گوگرد

گوگرد کلوخه، سولفو
​​​​​​​Sulfur NIGC

صابون رشته ای نیدل
​​​​​​​
Soap Noodle

بی کربنات آمونیوم
آمونیوم هیدروژن کربنات ، آمونیوم کربنات اسید ، منو آمونیوم کربنات

اسید سولفوریک
جوهر گوگرد،سولفوریک اسید ، سولفات هیدروژن

ارتباط با ما: